Oy Trial Ab

Ystävällinen ja tehokas

palvelumme

pitää rattaat pyörimässä

Kartoitus

Kartoitus on konekohtainen käynnin aikainen sekä seisokin aikainen analysointi, jonka tarkoituksena on optimoida pesutulos ja minimoida turhaa vedenkäyttöä.

Kartoitus toimitetaan asiakkaan haluamassa laajuudessa, ongelmankartoituksesta ajon optimointiin.

Koneistus

Sen lisäksi että valmistamme lähes kaikki tarvitsemamme osat omiin tuotteisiimme, valmistamme myös alihankintana erinäisiä tuotteita ja työkaluja haponkestävästä teräksestä asiakkaille eri teollisuuden aloille.

Sorvaus

Korkealaatuisilla ja moderneilla sorveillamme huolehdimme tuotteiden nopeasta valmistuksesta ja tarkasta laadusta.

  • + Mori Seiki zt1000y
  • + Daewoo Puma 230MS
  • + Colchester Combi K2

Huolto

Huollamme ja kunnostamme valmistamiamme ja myymiämme laitteita verstaallamme, mutta jos kohdetta ei voida siirtää tai korjauksella/huollolla on kova kiire voimme tarpeen vaatiessa tulla myös paikan päälle.

Suihkuputket

Mikäli suihkuputki on mekaanisesti toimivassa kunnossa, mutta suuttimia on paljon tukossa ja kerrostumien peitossa, voidaan putki toimittaa meille. Me huollamme putken ja vaihdamme vanhat/ kuluneet osat uusiin ja varmistamme näin putken toimivuuden vuosiksi eteenpäin. Mikäli kyseessä on laajempi korjaus/muutostyö, voidaan kohteeseen valmistaa korjauksen ajaksi korvaava putki.

Oskillaattorit

Huollamme toimitiloissamme kaikki myymämme oskillaattorit. Meillä on kaikkiin tuotteisiimme alkuperäiset ja toimivat varaosat jotka takaavat niiden virheettömän toimivuuden jatkossakin.

Muut tuotteet ja laitteet

Kaikki myymämme tuotteet ovat korjattavissa ja huollettavissa, joten jos jotain tulee eteen kannatta aina olla meihin yhteydessä.