Oy Trial Ab

Vår vänliga och effektiva

service

hålla hjulen rullande

Kartläggning

Kartläggningen är maskinspecifik under driften samt en analysering under driftsstoppet, vars syfte är att optimera rengöringsförmågan och att minimera onödig vattenanvändning.?Kartläggningen levereras i den omfattning kunderna önskar, från kartläggning av problem till optimering av driften.

Maskineri

Förutom att vi producerar nästan alla delar vi behöver för våra egna produkter, tillverkar vi också som underleverantörer olika produkter och verktyg i rostfritt stål kunder i olika industribranscher.

Svarvning

Med hjälp av våra moderna svarvar av hög kvalitet säkerställer vi att produkterna framställs snabbt samt bibehåller kvaliteten

  • + Mori Seiki zt1000y
  • + Daewoo Puma 230MS
  • + Colchester Combi K2

Underhåll

Vi underhåller och reparerar de maskiner vi tillverkar och säljer i vår verkstad, men om maskinen inte kan flyttas eller om det är bråttom med reparationen/ underhållet, kan vi om det behövs, också komma till er.

Spritsrör

Om spritsröret är mekaniskt i fungerande skick, men munstyckena är igensatta, och täckta av beläggningar, kan röret levereras till oss. Vi underhåller röret och ersätter de gamla / slitna delarna och därmed säkerställer vi att röret fungerar i många år framöver . Om det gäller en större reparation / förändringsarbete, kan vi tillverka ett ersättande rör för reparationstiden.

Oscillatorer

Vi underhåller i våra lokaler alla oscillatorer vi säljer. Vi har för alla våra produkter original och fungerande reservdelar som garanterar en felfri användning även i framtiden.

Andra produkter och utrustning

Alla produkter vi säljer kan repareras och underhållas, så om det uppstår problem, lönar det sig alltid att vara i kontakt med oss.